parallax background
Marit
 

Een interview met MaritMarit is Talentcoach bij Work-on. Een gezellige meid en een harde werker. Een aanwinst voor het team. Maar wie is Marit verder? Lees hier een kort interview met Marit.

Wat wilde jij vroeger worden?

Zangers of danseres. In ieder geval iets in de spotlights. Vroeger ging ik altijd al dansjes instuderen en dan moest mijn moeder elke avond kijken naar een nieuwe voorstelling. Ook riep ik vroeger altijd dat ik een eigen BMW garage wilde hebben. Waarom? Geen idee. Ik speelde altijd zakenvrouwtje en vond dat heel interessant. Ik zou nog steeds graag ik een dikke BMW willen rijden overigens. Hoop doet leven!


Wat was jouw eerste baan?

Ik heb vanaf mijn 13de in een cafetaria gewerkt. Uiteindelijk ben ik daar 6 jaar blijven hangen door de ontzettend leuke collega’s en het lekkere eten.


Waar word jij gelukkig van?

Mijn vriendengroep. Altijd lachen, gieren en brullen en er echt voor elkaar zijn. We hebben samen zoveel gekkigheid meegemaakt dat we nog steeds stuk gaan om de herinneringen. En van mijn lieve hondje Puk!


Wat is jouw ‘USP’?

Ik denk mijn aanstekelijke enthousiasme en het inzetten van mijn humor tijdens gesprekken.


Wat is jouw favoriete werklunch?

Alles wat met de snackbar te maken heeft en dan als afsluiter een broodje met zoetigheid (hagelslag of Nutella).


Het leukste aan mijn vak vind ik:

De voldoening die ik eruit haal. Het gevoel hebben dat je iemand echt geholpen hebt en het hele proces van A tot Z mee mogen maken.


Netwerken of borrelen:

Met een leuk netwerk borrelen! Met veel bitterballen erbij natuurlijk.


Mijn favoriete (film)quote

Crushed it! – Pitch Perfect


Mijn levensmotto

Leef en laat leven.


Waar ben je het meest trots op:

Op mijn moeder. Als ik ooit zoals haar mag worden heb ik niks meer te wensen.


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Dat ik soms midden in de nacht opsta om een goede kickbox wedstrijd te kijken.


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

De Sfeer en dat je écht jezelf kunt zijn hier. Je hoeft niet te denken of je wat geks zegt, maar kan het er gewoon uit floepen. Ook de vrijheid die je krijgt in je functie. Work-on staat altijd open voor verbeteringen en innovatie. Je krijgt veel vertrouwen en mag fouten maken. Hard werken wordt beloond en samen sta je sterk! En ..het team! Mijn collega’s zijn super leuk, hebben dezelfde dosis motivatie en dezelfde humor. Iets wat ik super belangrijk vind.