parallax background
Ilona

Een interview met Ilona



Ilona is talentcoach bij Work-on sinds april 2018. Ilona is gedreven, heeft haar woordje klaar en is altijd te porren voor grapjes. Benieuwd wat jouw talentcoach allemaal in haar mars heeft? Lees hier een kort interview met Ilona.

Wat wilde jij vroeger worden?

Juffrouw op de middelbare school. Geen idee waarom eigenlijk, ik ben namelijk niet de grootste kindervriend.


Wat was jouw eerste baan?

Volgens mij was mijn eerste bijbaantje bloementeller! Ik stond aan een lopende band en moest tien bloemen in een bosje doen. Naast het feit dat het heel saai was, was het ook nog eens heel vies. Aan het einde van de dag zat óveral modder en dan moest ik nog met de bus terug naar huis.


Waar word jij gelukkig van?

ETEN! Maar ook van een fijne yogales, Vinyasa of Power. Of van heel hard lachen. Er zijn nachten dat ik in bed terugdenk aan bepaalde situaties en keihard in lachen uitbarst.


Wat is jouw ‘USP’?

Ik val met regelmaat met de deur in huis. Letterlijk. In deze context bedoel ik met ‘huis’ eigenlijk een kroeg of een winkel. Hierdoor onthouden mensen mij wel. Dus dat vind ik wel een USP!


Wat is jouw favoriete werklunch?

Een broodje met roomboter, kaas en salade. Ik eet tussen de middag ook graag warm, dus dat zou nog beter zijn!


Het leukste aan mijn vak vind ik: 

Het contact met de mensen! Niet alleen werken vanachter mijn computer, maar ook lekker in gesprek met onze kandidaten en klanten :-).


Netwerken of borrelen: 

Dat doe je toch tegelijk? Maar als ik echt moet kiezen: borrelen.


Favoriete (film)quote: 

Ik kijk alleen films als ik heel erg moe ben, en dan onthoud ik echt geen quotes meer …


Mijn levensmotto: 

“Rust, reinheid en regelmaat”! Nee natuurlijk niet, ik ben namelijk een chaoot. Ik ga voor: heb plezier, blijf spelen, en doe vooral lekker wat je zelf wilt!


Waar ben je het meest trots op: 

Op het feit dat ik 2.5 jaar in de financiële wereld heb gewerkt zonder financiële achtergrond. En altijd met veel plezier. Ook ben ik trots dat ik de Bergrace by night in Wageningen heb gerend. Ja, die was 7.8 kilometer. Over een berg he! En ik zie s ’nachts geen hand voor ogen, kun je nagaan.


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Ik heb nooit een examen in wiskunde hoeven maken. In het jaar dat ik examen deed was wiskunde namelijk niet verplicht en wat was ik daar blij mee!


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

Het leuke aan Work-on is dat we echt werken via het ‘what you see, is what you get’ principe! We zeggen geen dingen die we niet waar kunnen maken. Het is fijn om in een open, transparante organisatie te werken. De kernwaarden die we hebben zie je terug in al onze werkzaamheden. Dat vind ik super gaaf om te zien!