parallax background
Guido
 

Een interview met GuidoGuido is als stagiair Talentcoach bij Work-on gekomen en nu werkzaam als accountmanager. Een gezellige aanwinst voor het team. Maar wie is Guido verder? Lees hier een kort interview met Guido.

Wat wilde jij vroeger worden?

Wat wilde ik niet worden kun je beter vragen. Op mijn lijstje stonden: piloot, politieagent, dierenarts, vrachtwagenchauffeur en ga zo maar door.


Wat was jouw eerste baan?

Krantenloper. Dit deed ik door weer en wind. Dit beviel mij zo goed dat ik op een gegeven moment zelfs drie wijken had. Ik verdiende er zo wel een leuk zakcentje mee.


Waar word jij gelukkig van?

Lekker een dagje op pad en als afsluiter van zo’n dag in de zon op een terrasje zitten.


Wat is jouw ‘USP’?

Mijn USP…Ik ga graag het gesprek aan! Ik ben nieuwsgierig naar iemand en wil graag helpen waar ik dat kan.


Wat is jouw favoriete werklunch?

Dat is op maandag wanneer de boodschappen net binnen zijn gekomen. Dan is er nog zoveel te kiezen. Dan neem ik altijd als eerste een heerlijk broodje kaas met houmous, om te eindigen met een lekker broodje pindakaas met hagelslag.


Het leukste aan mijn vak vind ik:

Ik ben altijd geïnteresseerd in mensen. Gelukkig kan ik vanuit mijn functie regelmatig het gesprek aangaan met veel verschillende mensen. Dat geeft mij energie en maakt het vak erg leuk!


Netwerken of borrelen:

Allebei. Het kan allebei even gezellig zijn!


Mijn favoriete (film)quote

“I’ll be back” - Terminator


Mijn levensmotto

Stay positive.


Waar ben je het meest trots op:

Ik kwam binnen bij Work-on als stagiair Talentcoach en werk hier inmiddels als accountmanager en het is nog steeds erg leuk.


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

Dat Netflix en ik echt de beste vrienden zijn.


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

Het is hier erg persoonlijk en er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, hierdoor bepaal je je eigen groeipad. Daarnaast is het hier altijd gezellig!