parallax background
Demi
 

Een interview met Demi



Demi is altijd erg geïnteresseerd in de mensen en een echte doener. Soms is het fijn wat meer over iemand te weten. Wie is Demi verder? Lees hier een kort interview met Demi.

Wat wilde jij vroeger worden?

Sowieso dolfijnentrainer. Wel een heel makkelijk antwoord dit, maar het is echt zo. Een tijdje terug leerde ik iemand kennen, die vertelde dat hij dolfijnentrainer te zijn. Ik geloofde er eigenlijk niets van. Toen heb ik hem superenthousiast met vragen bestookt. Het bleek echt zo te zijn! Super vet toch als je dat écht bent!


Wat was jouw eerste baan?

Mijn allereerste baantje was het rondbrengen van folders. Maar wat ik als mijn eerste echte baan zie is het werken bij de Bart Smit. Elke zaterdag stond ik al dat speelgoed weer te spiegelen, wetende dat het op zondag door kleine kinderen weer rondgegooid werd. Heel dankbaar werk.



Waar word jij gelukkig van?

De wereld zien. Ik was nooit zo van het reizen totdat een vriendin mij overtuigde. En nog steeds word ik al moe als ik denk aan het doen van een vulkaantocht of een hike maar achteraf ben ik het gelukkigste meisje op aarde.


Wat is jouw ‘USP’?

Dat vind ik lastig om te zeggen. Ik denk dat ik in (bijna) alle situaties het positieve kan benoemen en dat ik hier anderen in mee kan nemen.


Wat is jouw favoriete werklunch?

De lunch is sowieso mijn favoriet. En door mijn creatieve collega/boodschappenman René hoeft het nooit een saaie boterham te zijn.


Het leukste aan mijn vak vind ik:

Het afwisselende aan mijn baan vind ik heel fijn. Soms is het een chaos in mijn hoofd en kan ik niet langer dan 10 minuten met iets bezig zijn, met mijn werk hoeft dat gelukkig ook niet.


Netwerken of borrelen:

Borrelen voelt meer vrijblijvend, die setting zou wel mijn voorkeur hebben.


Favoriete (film)quote:

Just be kind ☺.


Mijn levensmotto

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.


Waar ben je het meest trots op:

Omdat ik een jonge leerling ben was ik net 17 jaar toen ik naar de Hogeschool van Amsterdam ging. Ik ben toen ook meteen op mezelf gaan wonen en vanuit Almere naar Amsterdam gegaan. Dat is mijn beste keuze ooit geweest!


Wat je niet zomaar over mij komt te weten?

De schandalige vreetkicks die ik soms heb hou ik liever voor mezelf.


Nog even een klein reclamepraatje. Wat vind jij het leukste aan het werken bij Work-on?

Work-on heeft een hele leuke club mensen verzameld die (voor zover ik gezien heb) keihard werken. Ik denk dat ik de collega’s en de sfeer echt het leukste vind. Het is niet zomaar iets, als je 40 uur per week op elkaars lip zit, dan moet het wel gezellig zijn.