Bijbaan Houten


Doe alvast relevante werkervaring op


Vind jouw ideale bijbaan en zet de eerste stap in jouw carrière.

Zoek hier naar bijbanen in Houten:


 

Widget not in any sidebars
 

Ideale bijbaan in Houten

Bijverdienen naast je studie?

Je studeert en geniet volop van het studentenleven. Je beseft je maar al te goed dat dit drukke leven zeker niet gratis is. Daarom zou je graag op een flexibele manier bijverdienen en het liefst doe je dit in Houten. Dat kan! Wij bieden jou de leukste bijbanen waarin je jezelf ook blijft ontwikkelen. Wil je weten of wij een geschikte match voor jou hebben? Schrijf je dan bij ons in.

Ja, dit wil ik!

Goed betaalde bijbaan in Houten

Lekker bijverdienen naast je studie

Elk jaar ligt het Amsterdam-Rijnkanaal in Houten vol met roeiboten om de studentenroeiwedstrijd van het jaar te varen. Mooi natuurlijk, maar ondertussen weet jij wel al precies welke bijbaan je wilt in plaats van te roeien. Dat komt dan goed uit, want wij hebben al onze vacatures voor je op een rijtje gezet. Zo check je makkelijk of wij hebben wat jij zoekt.

Bekijk vacature

Type bijbanen in Houten

Type bijbanen in Houten

Van toffe marketingklus tot uitdagende bijbaan op financieel gebied of van communicatieve receptionist tot administratief wonder. Wil je meer weten over wat wij jou allemaal kunnen bieden in Houten? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op en een van onze talent coaches voorziet je in alle informatie die je nodig hebt.

Contact

KUNNEN WIJ JE HELPEN?
NEEM GERUST CONTACT OP