Bijbaan Amsterdam


Doe alvast relevante werkervaring op


Vind jouw ideale bijbaan en zet de eerste stap in jouw carrière.

Zoek hier naar bijbanen in Amsterdam:


 
 

Ideale bijbaan in Amsterdam

Bijverdienen naast je studie?

Je studeert in Amsterdam en ontdekt het liefst elk festival, museum of evenement die de stad rijk is. Je studentenleven is druk en zeker niet gratis. Wil je graag tijdens je studie bijverdienen, maar dan wel zo flexibel mogelijk? Dat kan! Work-on heeft de leukste bijbanen waarmee je niet alleen goed bijverdient, maar waarin je jezelf ook blijft ontwikkelen. Wil jij weten of wij een geschikte match voor jou hebben? Schrijf je dan bij ons in.

Ja, dit wil ik!

Goed betaalde bijbaan in Amsterdam

Lekker bijverdienen naast je studie

Amsterdam barst natuurlijk van de mogelijkheden om aan de slag te gaan. Heb jij al heel duidelijk voor ogen welke toekomstige bijbaan jij op je CV wilt zetten? Of weet je precies in welke richting jij je verder wilt ontwikkelen? Grote kans dat wij voor jou de juiste vacature(s) hebben.

Bekijk vacature

Type bijbanen in Amsterdam

Type bijbanen in Amsterdam

Onze hoofdstad stroomt met al zijn creativiteit en bedrijvigheid over van de kansen. Daarom kunnen wij jou veel verschillende bijbanen bieden. Van servicedesk medewerker tot jr. accountmanager of eventmanager en van een juridische bijbaan tot een bijbaan op financieel gebied. Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat Work-on voor jou kan betekenen in onze hoofdstad? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op en onze talent coaches voorzien je in alle informatie die je nodig hebt.

Contact

KUNNEN WIJ JE HELPEN?
NEEM GERUST CONTACT OP