Bedankt voor je gegevens!

We hebben je contactaanvraag in goede orde ontvangen en nemen binnen 4 uur contact met je op. Intussen een dringende vraag? Bel dan direct naar: 030 636 50 09.

Terwijl je wacht..
Dit mag je van ons verwachten

De 100% match. Op persoon, functie en team. Persoonlijk en betrokken. Daar geloven we in. Mensen echt leren kennen door middel van een persoonlijke kennismaking en langdurig persoonlijk contact. Met jou en onze kandidaten. Zo weten we precies wie we voor ons hebben én precies wat past.

Even concreet..

Hoe die persoon in jouw organisatie wordt ingezet en gebonden? Dat is aan jou. Met onze diensten: uitzenden, detacheren en werving & selectie kunnen we vrijwel elke behoefte voorzien. Onze talentcoaches weten precies wie onze kandidaten zijn en waar hun kwaliteiten en ambities liggen. Dat maakt het een stuk makkelijker om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Voor een flexibele periode of op vaste basis.

We stellen alleen kandidaten voor met de juiste kennis en ervaring. Ze zijn dus vrijwel direct inzetbaar. Dat scheelt weer een hoop inwerktijd. Meer weten over onze dienstverlening?


Onze diensten

Gaat je telefoon nog niet over?
Leestijd: 10 minuten


Personeel in crisistijd:
hoe ga je ermee om?

Samen met je personeel sterker uit deze periode komen. Dat is waar je vol voor gaat. Hoe pak je dit aan en wie reikt je de helpende hand? Tijd voor een overzicht.