Op zoek naar klantenservice vacatures in Tilburg?

Administratief medewerker in Tilbug


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als administratief medewerker? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Work-on is namelijk op zoek naar een administratief medewerker in Tilburg. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct en efficiënt afhandelen van de dagelijkse administratie. Je houdt je bezig met onder andere facturatie, orderverwerking en archivering. Bij Work-on krijg jij de mogelijkheid om te werken binnen de zakelijke dienstverlening en jezelf te ontwikkelen bij een groeiend bedrijf dat bekend staat om haar informele sfeer en persoonlijke aanpak. Klik snel door naar onze vacaturepagina voor meer informatie!

Junior administratief medewerker in Tilbug


Ben jij op zoek naar een baan als junior administratief medewerker in Tilburg? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening, hebben wij diverse functies beschikbaar binnen deze branche. In deze rol ga jij ondersteuning bieden aan verschillende afdelingen en krijg je de kans om ervaring op te doen binnen een professionele werkomgeving. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen. Solliciteer vandaag nog en start jouw carrière bij Work-on!

Junior backoffice medewerker in Tilbug


Work-on is op zoek naar een junior backoffice medewerker in Tilburg. Als jij van nauwkeurig werken houdt en graag onderdeel wilt zijn van een gezellig team, dan is deze vacature iets voor jou! Je gaat aan de slag binnen de zakelijke dienstverlening en krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bij Work-on geloven ze namelijk in het investeren in hun personeel. Spreekt dit jou aan? Klik dan snel door naar de vacaturepagina voor meer informatie en solliciteer direct!

Backoffice medewerker in Tilbug


Ben jij op zoek naar een leuke functie in de zakelijke dienstverlening? Dan is deze vacature als backoffice medewerker bij Work-on in Tilburg iets voor jou! Als backoffice medewerker ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van de recruiters bij het vinden van geschikte kandidaten. Je houdt je bezig met administratieve taken, zoals het invoeren en bijhouden van gegevens en contact onderhouden met kandidaten. Bij Work-on krijg je daarnaast volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Solliciteer nu via onze website!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach