Administratieve vacatures in Leusden

Administratief medewerker in Leusden


Ben jij een administratief talent en op zoek naar een baan in Leusden? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou! Als administratief medewerker ga je aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de zakelijke dienstverlening. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het verwerken van documentatie, het onderhouden van contact met klanten en het bijhouden van dossiers. Het is belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat en goed kunt samenwerken binnen het team. Bij Work-on krijg je persoonlijke begeleiding en coaching om zo nog beter te worden in jouw functie. Solliciteer nu via de link bovenaan deze pagina en wie weet start jij binnenkort als administratief medewerker bij dit mooie bedrijf!

Junior administratief medewerker in Leusden


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior administratief medewerker in Leusden? Dan ben je bij Work-on aan het juiste adres! Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het helpen van starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening. Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior administratief medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse taken zoals archiveren, documenteren en ondersteunende werkzaamheden. Ben jij nauwkeurig, proactief en heb je affiniteit met administratie? Klik dan snel door naar de vacaturepagina voor meer informatie!

Junior backoffice medewerker in Leusden


Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie binnen de zakelijke dienstverlening? Dan is deze vacature bij Work-on in Leusden iets voor jou! Als Junior Backoffice Medewerker ben je verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden en het ondersteunen van de accountmanagers. Dit doe je met veel enthousiasme en nauwkeurigheid. Bij Work-on staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel, dus er zijn volop mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Wil jij werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland? Solliciteer dan nu op deze vacature!

Backoffice medewerker in Leusden


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zakelijke dienstverlening en wil je werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland? Dan is Work-on op zoek naar jou! Voor hun vestiging in Leusden zijn ze namelijk op zoek naar een backoffice medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van urenregistratie en het aanmaken van facturen. Daarnaast heb je veel contact met klanten en uitzendkrachten via telefoon en e-mail. Heb jij ervaring in administratie, ben je communicatief vaardig en lijkt deze baan jou wat? Klik dan snel door naar de vacature voor meer informatie!

Sophie Kleintjes

Talentcoach