Op zoek naar administratieve vacatures in Huis ter Heide?

Administratief medewerker in Huis ter heide


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als administratief medewerker en woon je in Huis ter Heide? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Work-on, het leukste uitzendbureau van Nederland, is namelijk op zoek naar een administratief medewerker voor een bedrijf in Huis ter Heide. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende secretariële taken zoals agendabeheer, correspondentie en het bijhouden van dossiers. Werk jij nauwkeurig en heb je oog voor detail? Solliciteer dan nu op deze vacature via de link bovenaan de pagina en maak kennis met Work-on!

Junior administratief medewerker in Huis ter heide


Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende administratieve functie? Dan is de vacature van junior administratief medewerker in Huis ter heide bij Work-on iets voor jou! Als onderdeel van een team bij een groot internationaal bedrijf krijg je veel verantwoordelijkheid en kun je jezelf ontwikkelen. Ook als starter biedt Work-on volop kansen binnen de zakelijke dienstverlening. Het leuke aan deze baan is dat geen dag hetzelfde is en er altijd nieuwe uitdagingen zijn om aan te gaan. Solliciteer nu via de link bovenaan deze pagina!

Junior backoffice medewerker in Huis ter heide


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als junior backoffice medewerker in Huis ter Heide? Dan is deze vacature bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als onderdeel van ons team ben je verantwoordelijk voor alle administratieve taken rondom de plaatsing van kandidaten bij onze opdrachtgevers. Dit betekent dat je onder andere contact onderhoudt met klanten en kandidaten, contracten opstelt en zorgt dat alles juridisch klopt. Het is een functie waarin geen dag hetzelfde is, dus houd jij van afwisseling en multitasken, dan pas jij perfect binnen ons team. Solliciteer nu via de link bovenaan deze pagina!

Backoffice medewerker in Huis ter heide


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als backoffice medewerker? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou in Huis ter Heide! Als backoffice medewerker bij Work-on ben je verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden binnen de zakelijke dienstverlening. Je zorgt ervoor dat alle processen soepel verlopen en ondersteunt hierbij de collega’s op locatie. Bij Work-on staat plezier en ontwikkeling centraal, dus ook jij krijgt volop kansen om te groeien binnen deze bloeiende organisatie. Benieuwd naar meer informatie over deze vacature? Klik dan snel door naar onze website en solliciteer direct!

Lieke Bronkhorst

Talentcoach