Administratieve vacatures in Delft

Administratief medewerker in Delft


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als administratief medewerker in Delft? Work-on heeft momenteel diverse vacatures openstaan bij verschillende bedrijven in deze regio. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse gang van zaken op kantoor, het bijhouden van de administratie en ondersteunen van projectteams. Je hebt affiniteit met cijfers en bent nauwkeurig en communicatief sterk. Bij Work-on geloven we dat werken leuk moet zijn, daarom zoeken wij altijd naar banen die passen bij jouw persoonlijke interesses en kwaliteiten. Kijk snel welke vacature het beste bij jou past!

Junior administratief medewerker in Delft


Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en zoek je een uitdagende administratieve functie? Dan is de vacature van junior administratief medewerker in Delft bij Work-on misschien wel iets voor jou! Dit dynamische uitzendbureau heeft zich volledig gespecialiseerd in het helpen van starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening. Als junior administratief medewerker ga je aan de slag bij een gerenommeerd bedrijf in Delft waarbij je ondersteuning biedt op verschillende vlakken, zoals het verwerken van facturen en het beheren van agenda’s. Een mooie kans om ervaring op te doen en door te groeien binnen dit vakgebied. Solliciteer nu via onze website!

Junior backoffice medewerker in Delft


Wil jij aan de slag als Junior Backoffice medewerker in Delft? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou! Als backoffice medewerker draag jij bij aan de dagelijkse operationele werkzaamheden van een bedrijf en ben je verantwoordelijk voor het administratieve proces. Je houdt je bezig met onder andere facturatie, orderverwerking en klantcontact. Wil jij werken in een dynamische omgeving binnen de zakelijke dienstverlening? En ben jij nauwkeurig, communicatief vaardig en heb je affiniteit met administratieve processen? Dan is deze functie bij Work-on iets voor jou! Solliciteer direct via onze website.

Backoffice medewerker in Delft


Wil jij graag aan de slag als Backoffice medewerker in Delft? Dan heeft Work-on dé vacature voor jou! Als backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor het administratief ondersteunen van verschillende afdelingen binnen een organisatie. Denk hierbij aan HR, Finance en Sales. Je gaat secuur te werk en houdt ervan om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het is een afwisselende functie waarbij je veel contact hebt met collega’s en klanten. Kom jij ons team versterken? Klik op de vacature voor meer informatie en solliciteer direct!

Sophie Kleintjes

Talentcoach