Administratieve vacatures in Bunnik bij Work-on

Administratief medewerker in Bunnik


Ben jij een administratief topper en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Work-on heeft namelijk een vacature openstaan voor een administratief medewerker in Bunnik. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de afdeling finance binnen een internationale organisatie. Je komt te werken in een gezellig team waarbij geen dag hetzelfde is. Heb jij ervaring met boekhoudkundige werkzaamheden en ben jij communicatief sterk? Solliciteer dan nu! Bij Work-on vinden we het belangrijk dat jij als starter/student aan de slag gaat bij banen die bij jou passen.

Junior administratief medewerker in Bunnik


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als administratief medewerker? Dan is de vacature bij Work-on in Bunnik misschien wel iets voor jou. Als junior aan de slag bij een bloeiend uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de zakelijke dienstverlening, dat klinkt toch fantastisch? Bij Work-on krijg je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied. Wie weet kan jij straks met trots zeggen: “Ik werk bij het leukste uitzendbureau van Nederland!” Bekijk snel de vacature en solliciteer vandaag nog via onze website.

Junior backoffice medewerker in Bunnik


Work-on heeft een uitdagende vacature voor een Junior Backoffice Medewerker in Bunnik. Ben jij georganiseerd, flexibel en heb je affiniteit met administratie en HR? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Als Junior Backoffice medewerker ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van de consultants bij diverse administratieve taken zoals contractbeheer en salarisadministratie. Daarnaast houdt je je bezig met werving- en selectiewerkzaamheden. Work-on biedt jou de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de zakelijke dienstverlening en om door te groeien naar andere posities binnen het bedrijf. Meer weten over deze vacature? Klik dan snel door!

Backoffice medewerker in Bunnik


Work-on heeft een uitdagende vacature voor een backoffice medewerker in Bunnik. In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve taken zoals het opstellen van contracten, het verwerken van facturen en het bijhouden van personeelsdossiers. Ben jij nauwkeurig, communicatief sterk en heb je ervaring met administratie? Dan is dit de perfecte functie voor jou! Bij Work-on krijg je de kans om te werken binnen een groeiende organisatie die zich richt op starters en studenten binnen de zakelijke dienstverlening. Wil jij onderdeel worden van dit team? Bekijk dan snel onze vacatures in Bunnik!

Sophie Kleintjes

Talentcoach