Administratieve vacatures in Breukelen

Administratief medewerker in Breukelen


Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve functie en woon je in Breukelen of omgeving? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Work-on, het leukste uitzendbureau van Nederland, is namelijk op zoek naar een administratief medewerker voor een bedrijf in Breukelen. Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden zoals het invoeren van gegevens, verwerken van facturen en het bijhouden van de mailbox. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband. Wil jij werken bij een fantastisch bedrijf in Breukelen en onderdeel worden van ons team? Solliciteer dan nu!

Junior administratief medewerker in Breukelen


Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve functie in Breukelen? Dan is de vacature voor junior administratief medewerker bij Work-on wellicht iets voor jou! Als starter of student krijg je hier de kans om binnen de zakelijke dienstverlening aan de slag te gaan. Werkzaamheden variëren van het verwerken van financiële gegevens tot het ondersteunen van projectteams. Een unieke mogelijkheid om relevante ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Solliciteer nu via onze website en wie weet werk jij binnenkort bij het leukste uitzendbureau van Nederland!

Junior backoffice medewerker in Breukelen


Work-on heeft momenteel een geweldige mogelijkheid voor een Junior Backoffice Medewerker in Breukelen. Als jij op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende rol binnen de zakelijke dienstverlening, dan is dit jouw kans! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van administratieve gegevens en ondersteun je bij verschillende projecten. Je werkt samen met enthousiaste collega’s in een informele en dynamische omgeving waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Klik snel door naar de vacaturepagina om meer te weten te komen over deze interessante positie bij Work-on!

Backoffice medewerker in Breukelen


Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als backoffice medewerker in Breukelen? Dan is deze vacature bij Work-on misschien wel iets voor jou! Als backoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de frontoffice, oftewel de recruiters. Je zorgt ervoor dat alle administratieve processen soepel verlopen en je hebt contact met klanten en kandidaten. Bij Work-on staat persoonlijke ontwikkeling centraal en krijg je veel ruimte om te groeien binnen het bedrijf. Wil jij werken bij het leukste uitzendbureau van Nederland? Klik dan snel op de vacature!

Hanna Hermsen

Talentcoach