Aangenaam kennismaken

Omdat wij je graag willen leren kennen

Jij wil een baan, en niet zomaar een toch? Jij wil een baan waarin jij op je plek zit. Een baan waarin jij je kan ontwikkelen, leren en groeien. Dat willen we niet aan kans overlaten. Wij gaan je daarom helpen om de baan te vinden die echt bij je past. Maar hoe kom je er op erachter of een baan echt bij je past?

Jij bent geen cv

Nee, daarom vinden wij het belangrijk om de persoon achter het cv te leren kennen. Net als dat wij de bedrijven achter de vacatures kennen. Dat begint volgens ons met een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Nee, geen sollicitatiegesprekken. Een kennismakingsgesprek waarin we je vragen stellen over jouw interesses, drijfveren en ambities. Wat je belangrijk vindt, geleerd hebt of naartoe wilt. Het gaat over jou dus die vragen weet je vast te beantwoorden.

Wees gerust. Je hoeft geen antwoord te hebben op onze vragen. Daar komen we samen in het gesprek wel achter. We vertellen je natuurlijk ook graag wat over ons, zodat je ook direct weet met wie je aan tafel zit!

Op die manier komen wij erachter wie jij echt bent en kunnen wij een perfecte match voor je zoeken. Want dat is waar het bij ons om draait. De juiste persoon op de juiste plek. Een baan en werkgever die echt bij je past. Want wie op de juiste plek zit is positiever, productiever en gelukkiger. Werkplezier noemen we dat.

Dat gunnen wij jou ook. Nieuwsgierig? Meld je bij ons aan, dan plannen wij een gesprek met je in.

Aanmelden

Wat is werkplezier?

Motivatie, plezier of voldoening. Hoe we het ook noemen, lekker in je vel zitten op je werk is belangrijk. Daarom willen wij persoonlijk kennis met je maken. Alleen zo komen we erachter welke basiselementen van werkplezier in welke mate voor jou belangrijk zijn. We hebben de vier elementen alvast voor je op een rijtje gezet.

Bedrijfscultuur
Je past of niet, maar hoe kom je erachter bij welke organisatie of in welk team jij hoort?

Lees de blog

Klik met collega's
Je op je gemak voelen bij de mensen om je heen. Je ei kwijt kunnen. Communicatie is de sleutel.

Lees de blog

Inhoud functie
Heb jij de gezonde mix van werkdruk, uitdaging, prestaties en ontspanning in jouw functie?

Lees de blog

Ontwikkeling
Wil jij leren, verbeteren of doorgroeien? Of allemaal? Wat ga je ontwikkelen? Waar begin je?

Lees de blog

Klaar om te solliciteren?

Vacatures bekijken in...

Of ontvang de vacatureupdate.

 


     

    Klaar om te solliciteren?

    Vacatures bekijken in...

    Of ontvang de vacatureupdate.